Laulunopettaja Sini

Sini Spoof on äänenkäytön moniammattilainen Hän toimii laulupedagogina, laulajana, voice-over ääninäyttelijänä ja spiikkerinä. Hänellä on yli 20 vuoden pitkä kokemus laulupedagogina ja hän onkin yksi maamme huippupedagogeista.

”Suhtaudun intohimoisesti ihmisääneen ja sen mahdollisuuksiin ja kehitän jatkuvasti osaamistani”

Hän on opiskellut ulkomailla kansainvälisesti arvostetuissa oppilaitoksissa; Complete Vocal Institutessa Kööpenhaminassa, valmistuen CVT -valtuutetuksi opettajaksi, sekä Berklee College of Musicissa suorittaen Special Certificate of Vocal Styles koulutusohjelman. Hän on myös kouluttautunut klassisen laulutekniikan opettajaksi.

Sini opettajana

Sini on opettajana kannustava, energinen, rohkaiseva. Hän on opettanut äänenkäyttöä monille sadoille laulajille, näyttelijöille ja muille äänityöläisille aloittelijoista harrastelijoihin ja kokeneisiin huippuammattilaisiin.

”Ajattelen laulamista ja puhetta kokonaisvaltaisesti. Keho ja mieli ovat kiinteä osa laulamista ja äänentuottoa. Tärkeintä kehittymisen kannalta on oikeanlainen, säännöllinen harjoittelu ja ymmärtäminen miksi ja miten asiat tapahtuvat.

”Tiesitkö, että monet harjoittelevat äänenkäytön tekniikkaa tehottomasti tai väärin. Jos harjoittelet toistuvasti eteesi tuotuja ääniharjoituksia ymmärtämättä miksi ja miten niitä olisi järkevää harjoitella vahvistat lukemattomien toistojen kautta hermoratoihisi ja lihasmuistiisi mahdollisesti epäedullisia malleja, joista on myöhemmin vaikea päästä eroon ja jotka saattavat hankaloittaa laulamistasi ja jopa puheen tuottamista. Nämä asiat voivat muodostua kehityksesi esteiksi.”

Kun tiedät mihin asioihin missäkin harjoituksessa tulee keskittyä ja opit pitämään keskittymisesi näissä asioissa harjoitusten läpi, tulee harjoittelusta tehokkaampaa ja saat haluttuja tuloksia nopeammin.

Ymmärrät että äänenkäytön tekniikassa on kyse lopulta paljon yksinkertaisimmista ilmiöistä kuin olisit uskonut. Harjoitusten ei tarvitse olla monimutkaisia ja vaikeita ollakseen tehokkaita. Itse asiassa, päin vastoin. Helpommat harjoitukset laadukkaammin tehtynä nopeuttavat oppimistasi ja pystyt kehittymään tasolta toiselle nopeammin ja saat aikaan pysyviä oppimistuloksia.

Oivallat, ymmärrät ja opit, yllätyt – sillä tulet löytämään uusia äänenkäyttö tapoja, joita et kenties koskaan uskonut löytäväsi tai edes mahdollisiksi.

sws-lappari-3

Sini laulajana

Sini on kokenut kansainvälisen tason laulaja. Hän on toiminut laulajana useiden suurten kansainvälisten musiikkikustantajien trailer/ production music-musiikkilevyillä sekä sessiolaulajana. Hänen ääntään voi kuulla elokuvissa, lukuisilla kansainvälisillä TV-kanavilla ja elokuvatrailereissa. Laaja-alaisen ammattitaidon ja monipuolisen äänen ansiosta hän on työskennellyt musiikillisesti hyvin eri tyylisissä projekteissa. Ohessa laulunäytteitä viimeisimmistä julkaisuista.

Sini ääninäyttelijänä / spiikkerinä

Sinin ääntä kuullaan sadoissa TV&radio mainoksissa, Opetusvideoissa, yritys- ja corporaatio videoissa, palveluäänenä sekä animaatio sarjoissa.

Sini on toiminut ammatti spiikkerinä yli 15 vuoden ajan.

0