Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä

Musiikkikoulu Moodi Oy (jäljempänä Sing with Sini) myy verkkokursseja ja mahdollisesti muita vastaavia palveluita yksityishenkilöille ja organisaatioille.
Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Kunkin palvelun sisältö ja kokonaisuus on kuvattu palvelukohtaisesti verkkokaupassa.

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

Palvelun tarjoaja

Musiikkikoulu Moodi Oy/ Sing with Sini
(Y-tunnus: 2350668-8)
Voikonkatu 1, 40200 Jyväskylä
info@singwithsini.fi

Palvelun kuvaus

Verkkokurssi jonka sisältö ja kokonaishinta on kuvattu tuotteen yhteydessä.
Verkkokurssit on toteutettu WordPress -julkaisualustan WooCommerce -lisäosan avulla.

Tilaaminen/Toimitus

Ennen kuin pääset palveluihimme tai käytät niitä, sinun on hyväksyttävä sopimuksen ehdot sekä tuotteiden hinnat.
Maksutapahtuman jälkeen asiakas saa sähköpostiin tilausvahvistuksen sekä kirjautumisohjeet ostamaansa palveluun. Tilauksen yhteydessä voit valita mihin sähköpostiosoitteeseen verkkokurssi lähetetään. Verkkokurssi on asiakkaalla käytössä ostohetkestä alkaen asiakkaan valitseman tuotteen keston ajan.
Tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot, mikäli et löydä sähköpostistasi lisätietoja kurssille kirjautumiseen. Ongelmatilanteissa ota yhteys info@singwithsini.fi.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
 Innova 2
 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
 paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Voit maksaa myös ePassilla.

Maksutavat

Paytrail -palvelun kautta käytössä ovat seuraavat verkkomaksutavat: OP, Nordea, Handelsbanken, Säästöpankki, Oma SP, S-pankki, POP pankki, Aktia, Ålandsbanken, Danske Bank.
Yleisimmät luottokortit: Visa, MasterCard.
Mobiilimaksutavat; MobilePay, Pivo, Siirto, Apple Pay.
Lasku- ja osamaksut: Collector B2C, Joustoraha, OP lasku.

MobilePay:
 Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

ePassi.

Lasku
Tarjoamme ostokselle laskuvaihtoehdon yhteistyössä Afterpay:n (Gothia Oy:n aputoiminimi, myöhemmin ”AfterPay”) kanssa. Maksuehto on 14 vuorokautta. Jotta voit tilata laskulla, tulee sinun olla 18 vuotta täyttänyt ja omata suomalainen henkilötunnus. Lisäksi sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja virallisen osoitteen tulee olla muu kuin poste restante. Täydet laskuehdot voit katsoa täältä.

Maksu osissa
Tarjoamme ostoksellesi osamaksuvaihtoehdon yhteistyössä AfterPay:n kanssa. Lisätietoja ja täydet ehdot voit katsoa täältä.

AfterPay ja henkilötietojen käsittely
Ostaessasi laskulla tulee Afterpay käsittelemään henkilötietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa. Henkilötietoja käsitellään esimerkiksi sopimuksen täytäntöönpanossa sekä tunnistamisen ja luottotarkastuksen toteutuksen yhteydessä ulkoisten ja sisäisten tietokantojen kautta. Tarkempia tietoja Afterpayn henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietojenkäsittelyn yhteydessä löydät täältä.

Asiakkaan vastuu palveluissa

Palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa. Asiakas vastaa siitä, että hänellä on tarvittavat kanavat, joiden kautta hän voi ottaa vastaan kurssimateriaaleja (sähköposti, verkkoselain, internet-yhteys ja tarvittavat laitteistot). Verkkokurssi on tarkoitettu asiakkaan yksityiseen käyttöön eikä asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa omia tunnuksiaan muiden käyttöön. Asiakas ei saa kopioida, jakaa, siirtää, muokata tai esittää julkisesti verkkokurssin sisältöä.

Omatili/ käyttäjätunnukset

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Hyväksyt että olet vastuussa kirjautumistietojesi luottamuksellisuudesta. Sing with Sini ei vastaa vastaa käyttäjätunnuksen luvattomasta, sopimattomasta tai laittomasta käytöstä mikäli Käyttäjätunnus paljastuu, arvataan, murretaan tai se joutuu ohjelmistovirheen kohteeksi.
Kaikki käyttäjän käyttäjätunnuksella tehdyt toimet katsotaan kyseisen Käyttäjätunnuksen omistajan tekemiksi. Jos epäilet, että kirjautumistietoihisi ja/ tai tiliäsi on käytetty ilman lupaasi, sinun on ilmoitettava siitä Sing with Sinille ja muutettava kirjautumistietojasi.

Olet vastuussa kaikesta kirjautumistietojesi käytöstä ja toiminnasta tililläsi.
Sing with Sini pidättää oikeuden evätä ja rajoittaa rekisteröintiä tai pääsyä palveluun mistä tahansa syystä. Rajoittamatta mitään muita oikeuskeinoja, meillä on oikeus poistaa kaikki kirjautumistiedot ja poistaa tilisi, mikäli et noudata tätä sopimusta.

Kaikkien alaikäisten tai muutoin vajaavaltaisten tulee käydä nämä käyttöehdot läpi vanhempiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada vanhempiensa tai edunvalvojansa hyväksyntä näille käyttöehdoille ennen Palvelun käyttämistä.

Vastuut/ vastuuvapauslauseke

Jokainen osallistuja tekee palvelussa ohjatut harjoitukset omalla vastuullaan. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa tai vastuussa suoraan tai välillisesti osallistujille mahdollisesti aiheutuvista vahingoista, vammoista, sairauksista tai tapaturmista. Palveluita ei ole laadittu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen, vaan äänenkäytön tekniikan kehittämisen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Jos et ole varma, millaiset ääni-, kehonhuolto- ja meditaatioharjoitteet soveltuvat sinulle, neuvottele lääkärin kanssa ennen palvelun käyttöönottoa.

Olet yksin vastuussa päätöksistäsi, toimistasi ja tuloksistasi elämässäsi, ja käyttämällä Sing with Sini sivustoja suostut olemaan yrittämättä pitää meitä vastuullisina sellaisista päätöksistä, toimista tai tuloksista milloin tahansa ja missään olosuhteissa.
Sitoudut noudattamaan kaikkia tällaisia rajoituksia etkä auta ketään välttämään näitä rajoituksia.

Vaikka Sing with Sini yrittää parhaansa mukaan varmistaa, että Palvelussa julkaistut tiedot ovat oikeita ja ajantasaisia, Emme takaa tai anna takuuta siitä, että palvelujen kautta näytetty materiaali, sisältö, tuotteet tai palvelut ovat tarkkoja, täydellisiä, soveltuvia.
Sing with Sini ei salli tekijänoikeuksia loukkaavaa toimintaa tai muuta immateriaalioikeuksien tai muiden kolmansien osapuolien oikeuksien loukkaamista palveluissa.

Kaikki tekijänoikeudet palveluun ja sen sisältämään aineistoon kuuluvat Sing with Sinille sopimuskumppaneineen. Asiakkaalla ei ole oikeutta millään muulla kuin näissä ehdoissa kuvatulla tavalla käyttää, esittää julkisesti, kopioida, muuttaa, edelleen luovuttaa tai edelleen lisensioida palvelua tai palvelun sisältämää aineistoa. Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää tai muutoin allokoida oikeuksiaan tai velvollisuuksiaan ilman Sing with Sinin etukäteistä kirjallista suostumusta. Kaikki ilman suostumusta tehdyt siirto- tai luovutustoimet ovat mitättömiä.

Sing with Sinin korvausvastuu on rajoitettu asiakkaan palvelusta maksamaan hintaan. Käyttöehdot eivät kuluttaja-asiakkaan osalta rajoita asiakkaan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia.

Palvelun tarjoajan oikeudet ja velvollisuudet

Palveluntarjoajalla on oikeus lopettaa palvelu tai irtisanoa tämä sopimus ilman etukäteisvaroitusta. Näissä tapauksissa palveluntarjoaja voi poistaa käyttäjän kaikki tiedot ilman erillistä ilmoitusta.

Mikäli palvelussa esiintyy käyttökatkoja, tai palvelu lopetetaan osittain, tai kokonaan, ei menetettyä aikaa korvata käyttäjälle.
Palveluntarjoajalla on oikeus siirtää tämä käyttöehtosopimus kolmannelle osapuolelle ilman erillistä ilmoitusta.
Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa palvelun hinnoittelua ilman ennakkoilmoitusta.
 Julkaisemalla Sing with Sini – sivustoilla annat meille ja/tai asianomaisille sidosyrityksille maailmanlaajuisen, pysyvän, ei-yksinomaisen oikeuden käyttää kysymyksiäsi, kommenttejasi ja julkaisujasi alkuperäisessä tai muokatussa muodossaan. Missä tahansa muussa nyt tunnetussa tai myöhemmin kehitetyssä muodossa.

Peruuttamisoikeus

Kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava palveluntarjoajalle päätöksestään peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla, joko kirjeellä postitse tai sähköpostilla.

Kolmansien osapuolien linkit

Palvelut voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, palveluihin, sisältöön tai resursseihin. Emme ole vastuussa mistään sellaisista kolmannen osapuolen palveluista, emmekä voi hallita mitään tällaisissa palveluissa saatavaa materiaalia tai sisältöä. kehotamme sinua tutustumaan käyttöehtoihin, joita sovelletaan kaikkiin sellaisiin kolmannen osapuolen palveluihin joihin sinulla on pääsy.

Palautetieto

Hyväksyt, että Sing with Sini voi vapaasti käyttää mitä tahansa ideoita, ehdotuksia, palautetietoja, käsitteitä, tietotaitoa tai tekniikoita, jotka sisältyvät mihin tahansa palveluihin lähettämäsi tai Sing with Sinille lähetettävään palautetietoon mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien rajoituksetta kehittäminen, tuottaa, markkinoida ja muuten hyödyntää tuotteita ja/tai palveluita käyttämällä tällaista käyttäjäsisältöä ja ilman minkäänlaista lisäkorvausta.

Ylivoimainen este

Jos näissä ehdoissa mainittujen tai asiakkaan kanssa erikseen sovittujen velvollisuuksien täyttäminen ei ylivoimaisen esteen eli esimerkiksi luonnontapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan, Sing with Sinistä riippumattoman syyn (force majeure) vuoksi ole mahdollista, Sing with Sini vapautuu velvoitteistaan velvoitteen täyttämisen estävien force majeure –olosuhteiden keston ajaksi. Tällöin asiakkaalla ei ole oikeutta saada korvausta Sing with Siniltä sopimuksen rikkomisesta.

Valitukset

Palvelun toimintaa koskevat tiedustelut ja valitukset tulee osoittaa ensisijaisesti Sing with Sinille info@singwithsini.fi. 
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Sopimusehdot on laadittu Jyväskylässä 8.12.2021.

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä muutoksia sopimus ja käyttöehtoihin ilman erillistä ilmoitusta.

0